Υλικά
- 300 γρ. ανθότυρο
- 4 μεσαία αυγά
- 150 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 150 γρ. γαλοπούλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ριγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ενα ομοιογενές μείγμα.
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα κέικ, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, για 45 λεπτά περίπου.

