Banana Bread Με 3 Υλικά και Σοκολάτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 600 γρ. ώριμες καθαρισμένες μπανάνες
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Για την επικάλυψη

  • 1 ION PATISSERIE COVER CREAM

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπoλ, βάζουμε τις μπανάνες και το ζαχαρούχο και με ένα ραβδομπλέντερ ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και με μια μαρίζ, ανακατεύουμε το μείγμα μας μέχρι να αποκτήσει υφή ζύμης.

Αμέσως μετά, αδειάζουμε το ζυμαράκι μας σε ένα ταψί 25χ35 και το απλώνουμε ομοιόμορφα παντού με την μαρίζ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου μισή ώρα.

Μόλις βγάλουμε από τον φούρνο το κέικ μας, όπως είναι καυτό, βάζουμε από πάνω του μια γενναία ποσότητα COVER CREAM και με ένα κουταλάκι απλώνουμε να πάει παντού.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Banana Bread Με 3 Υλικά και Σοκολάτα

  1. Ποπη Δασκαλοπουλου 10 Μαρτίου, 2022 at 2:17 μμ #

    Φαινεται τελειο , θα το φτιαξω και θα γραψω εντυπωσεις!!

Αφήστε μια απάντηση