Brownies με δύο σοκολάτες και καραμέλα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 250 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE κουβερτούρα γάλακτος
  • 250 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
  • 180 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 6 μεσαία αυγά
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο καραμελωμένο

 

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε τις κουβερτούρες που έχουμε σπάσει σε κομμάτια, μαζί την κρέμα
γάλακτος και το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει ένα γυαλιστερό
γκανάζ.

Έπειτα, σε ένα δεύτερο μπεν μαρί, βαζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι η ζάχαρη να λιώσει τελείως.

Στη συνέχεια, βάζουμε τα δυο μείγματα από τα μπεν μαρί σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.

Όταν το μείγμα μας είναι έτοιμο, αδειάζουμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικο χαρτί.

Στην συνέχεια, παίρνουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, βάζουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα και αφού κόψουμε μπροστά την μύτη της σακούλας, κάνουμε ακαθόριστες γραμμές πάνω από το μείγμα μας.

Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 200 βαθμούς, στην μεσαία σχάρα, για 20 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει καλά (γύρω στη μια ώρα ) πριν το σερβίρουμε.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση