Υλικά
- 500 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 180 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 200 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 6 μεσαία αυγά
- 150 γρ. ζάχαρη
- 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Σε ένα άλλο μπεν μαρί, βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Έπειτα, ενώνουμε τα δυο μείγματα μας, ανακατεύοντας και τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε τελευταία φορά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε ταψάκι 25×30 περίπου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 20 λεπτά.