Υλικά
- 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1/2 κ.γ κανέλα
- 90 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 1 ασπράδι από μεσαίο αυγό
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μούλτι τοποθετούμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ζυμαράκι.
Στη συνέχεια, κάνουμε μπισκοτάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.
Τέλεια.
Συγνώμη αλλά την σοκολάτα πως την βάζω την έχω πρώτα λιώσει