Cheesecake με κουραμπιέδες

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 400 γρ. τυρί κρέμα Arla
  • 400 ml κρέμα γάλακτος 35% Arla
  • 80 γρ. ζάχαρη άχνη
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 300 γρ. κουραμπιέδες
  • Γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα της επιλογής σας

Εκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ, με το σύρμα, ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να μαλακώσει το τυρί.

Αμέσως μετά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ξύσμα και ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να γίνει μία σφιχτή κρέμα.

Όταν η κρέμα μας είναι έτοιμη, στρώνουμε στο μπολ που έχουμε επιλέξει, μια στρώση από τους κουραμπιέδες.

Από επάνω τους απλώνουμε μια στρώση από την κρέμα μας.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τους κουραμπιέδες και την κρέμα, και τέλος, γαρνίρουμε με μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού της επιλογής σας.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση