Cookies με Ταχίνι και Σοκολάτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 110 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 150 γρ. ταχίνι
  • 125 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα
  • 1 κ.γ σόδα
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, ανακατεύουμε το βούτυρο, τις ζαχαρες και το ταχίνι, μέχρι να αφρατεψουν.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε για ένα λεπτό.
Καλύπτουμε το ζυμαρακι μας με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου.
Αμέσως μετά, κάνουμε cookies και τα τοποθετούμε σε ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 11 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση