Cookies Ολικής Άλεσης με Χουρμάδες

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 

  • 180 γρ. βούτυρο
  • 150 γρ. άχνη
  • 1 μεσαίο αυγό
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 γρ.  αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 κ.γ. baking powder
  • 200 γρ. χουρμάδες ψιλοκομμένους

Εκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη, μέχρι να αφρατέψουν καλά.

Συνεχίζοντας το ανακάτεμα προσθέτουμε το αυγό.

Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα αλεύρια και το baking powder και τέλος, τους χουρμάδες ανακατεύοντας για τελευταία φορά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.

Πλάθουμε το ζυμάρι με τα χέρια μας σε μπάλες και τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.

Προσέχουμε να έχουν κενό μεταξύ τους, γιατί απλώνουν κατά το ψήσιμο.

Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 12 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση