Υλικά
- 4 μεσαία αυγά
- 65 γρ. αλεύρι
- 120 ml φρέσκο γάλα πλήρες
- 30 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
- ξύσμα από μισό πορτοκάλι
- βανίλια
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, στον αέρα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετούμε όλα μας τα υλικά, εκτός από το βούτυρο.
Ανακατεύουμε καλά με ένα ραβδομπλέντερ ή ένα σύρμα χειρός.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε ένα ταψάκι 24-26 cm στον φούρνο να κάψει.
Αμέσως μετά, το αφαιρούμε από τον φούρνο και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο για να λιώσει.
Αφού λιώσει το βούτυρο, αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Τέλος, γαρνίρουμε με υλικά της αρεσκείας μας.