Υλικά
- 200 γρ. γιαούρτι πλήρες
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 μεσαίο αυγό
- 200 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας
- 1 συσκευασία Pasta & Gratinar Arla
- Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με ένα σύρμα το γιαούρτι με το αυγό.
Συνεχίζοντας, προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι και το πιπέρι.
Τέλος προσθέτουμε την γαλοπούλα, που πριν έχουμε κόψει κομματάκια και το τυρί.
Ανακατεύουμε μια τελευταία φορά μέχρι να ομογενοποιηθεί το ζυμάρι μας.
Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τοποθετούμε σε ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για 40 λεπτά.