Υλικά
- 100 γρ. κλασική κουβερτούρα
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 2 espresso caffè Vergnano
- 2 μεσαία αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μας μαζί με το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε τα
εσπρέσο μας.
Σε ένα άλλο μπεν μαρί, βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Αδειάζουμε το ένα μπεν μαρί μέσα στο άλλο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Τέλος, προσθέτουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε ταψάκι 25×30 περίπου που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα για περίπου 25 λεπτά.