Γεμιστά Μπισκότα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά για τα μπισκότα
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κρόκο μεσαίου αυγού
  • 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 βανιλίνη
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Υλικά για την γέμιση

  • 300 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας σας
  • 50 γρ. πούδρα αμυγδάλου

Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν καλά.

Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε τον κρόκο.
Τέλος, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τα μπισκότα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές ζυμάρι.

Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, ανακατεύουμε την μαρμελάδα με το αμύγδαλο με ένα κουτάλι για να έχουμε έτοιμη την γέμιση.

Παίρνουμε το ζυμάρι μας κάνουμε 12-16 μπαλάκια και τα πιέζουμε σαν να κάνουμε τυροπιτάκια.
Στην μια τους πλευρά βάζουμε λίγη από την γέμιση και έπειτα τα κλείνουμε.
Τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για 20 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Γεμιστά Μπισκότα

  1. Μαρία 24 Οκτωβρίου, 2024 at 11:31 πμ #

    Καλημέρα.
    Ωραία ιδέα για τα γεμιστά μπισκότα ειδικά για την μαρμελάδα με την πούδρα αμυγδάλου!!! Πολύ νόστιμα!!
    Παρακαλώ να ελέγξετε τις αναλογίες που μας δόσατε γιατι κατι δεν πάει καλά με το αλεύρι….
    Θα ήθελα να μου απαντήσετε
    Ευχαριστούμε για την συνταγή

Αφήστε μια απάντηση