Υλικά
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
- 4 μεσαία αυγά
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 270 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.σ κανέλα
- 1 κ.γ τζιντζερ σκόνη
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει.
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει.
Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ με το σύρμα, ανακατεύουμε τα αυγά, το ζαχαρούχο και το λιωμένο βούτυρο.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας.
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα κέικ, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 50 λεπτά.