Υλικά
- 1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο
- 300 γρ. φρέσκο τυρι κρέμα Arla
- 50 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.σ μηλόξυδο
- 2 κ.γ αλάτι
- 1 κ.γ πάπρικα καπνιστή
- 1/2 κ.γ πιπέρι κόκκινο
- 1/2 κ.γ σκόρδο ξερό
- 1/2 κ.γ κρεμμύδι ξερό
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε λεπτές φέτες.
Σε ένα μπολ, βάζουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Αδειάζουμε το κοτόπουλο και την μαρινάδα μας σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια.
Στρώνουμε τα κοτοπουλα σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ και τα απλώνουμε ομοιόμορφα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 1 ώρα.
Όταν είναι έτοιμο το κοτόπουλο μας, βγάζουμε από την φόρμα και κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
Είσαι άπεχτος Όλα εύκολα τα κάνεις κι εγώ, ήμουν από πάντα στην κουζίνα τώρα με σένα δεν μαζευομαι Είσαι και υπέροχος άνθρωπος….. Αυτό σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.Να έχεις υγεία και πάντα χαρές στην οικογένεια και στην ζωή σου.Σε ευχαριστώ πολύ και σ’ αγαπώ πιο πολύ…… Κινητό: 6977199072