Υλικά για την ζύμη
- 220 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 200 γρ. γιαούρτι πλήρες
Υλικά για την σύνθεση
- Λίγη σάλτσα ντομάτας
- Mozzarella Arla
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, με τον γάντζο, ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το γιαούρτι και προαιρετικά προσθέτουμε αλάτι και όποια μυρωδικά σας αρέσουν.
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές ζυμαράκι.
Ανοίγουμε το ζυμάρι στο πάχος που επιθυμούμε και απο επάνω απλώνουμε σάλτσα και mozzarella.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20-22 λεπτά.

