Υλικά
- 125 γρ. IΟΝ κουβερτούρα γάλακτος
- 200 ml γάλα πλήρες
- 250 γρ. ζάχαρη
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 100 ml σπορέλαιο
- 2 μεσαία αυγά
- 2 μεσαίες μπανάνες
- 1/2 κ.γ κανέλα
- 1/2 κ.γ τζίντζερ
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τις μπανάνες ,τα αυγά, το γάλα, το λάδι, την ζάχαρη και τα μπαχαρικά και πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποίηθει το μείγμα μας.
Αμεσως μετά, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαριζ.
Τέλος, κόβουμε σε κομμάτια την σοκολάτα μας και την προσθέτουμε στο μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικο χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 30 λεπτά.
Καλησπέρα!
Μήπως μπορείτε να μου υπενθυμίσετε θερμοκρασία -χρόνο σε φούρνο με αντιστάσεις;
Ευχαριστώ πολύ