Υλικά
- 250 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
- 500 ml γάλα φρέσκο πλήρες
- 40 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 30 ml κονιάκ
- 2 μεσαία αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη
- 125 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το γάλα, το κακάο και την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μεσαία φωτιά, μέχρι να λιώσει καλά το κακαο, προσέχουμε όμως να μην πάρει βράση.
Στη συνέχεια, σε ένα μπλέντερ, αδειάζουμε όλα μας τα υλικά μαζί με το μείγμα του κακάο και αναδεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 30 λεπτά.
Μου αρεσουν πολυ οι συνταγες σας,σαςπαρακολουθωστο καναλι stydio4