Υλικά
- 50 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
- 30 γρ. ζάχαρη
- 3 μεσαία αυγά
- 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 350 ml γάλα πλήρες
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία και αμέσως μετά, βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατεύουμε για μισό λεπτό.
Αδειάζουμε το μείγμα μας στο μεγάλο ταψί του φούρνου που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20 λεπτά.
Αμέσως μετά, κόβουμε σε κομμάτια και γεμίζουμε τις κρέπες μας με ό,τι μας αρέσει.


