Υλικά
- 500 γρ. χοντρά ζυμαρικά για παστίτσιο
- 1 λίτρο γάλα
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
- 4 μεσαία αυγά
- 2 συσκευασίες Pasta Gratinar Arla
- 300 γρ. φέτα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που προβλέπεται στην συσκευασία τους.
Στη συνέχεια, βάζουμε το ταψί μας να κάψει στον φούρνο.
Αμέσως μετά, το βγάζουμε και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο, που έχουμε κόψει σε κύβους.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε με τα χέρια, απλώνοντάς τα ομοιόμορφα παντού.
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το γάλα, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στο μπολ την μια συσκευασία Pasta Gratinar και την φέτα που σπάμε σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα μας ομοιόμορφα στο ταψί πάνω από τα ζυμαρικά μας.
Τέλος, πασπαλίζουμε με την δεύτερη συσκευασία Pasta Gratinar.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, για 35 λεπτά περίπου.