Μαλακά Μπισκότα Καρύδας

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 

  • 125 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 1 μεσαίο αυγό
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 125 γρ. ινδοκάρυδο
  • 1 κ.γ. baking powder
Εκτέλεση 
Στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το αυγό και αμέσως μετά, όλα τα υπόλοιπα υλικά μας.
Μόλις το μείγμα μας γίνει ένα ομοιογενές ζυμάρι, πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε.  Αφού τα πιέσουμε ελαφρώς, τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση