Μαντλέν Σοκολάτας

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 20 γρ. κακάο ΙΟΝ
  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 μεσαία αυγά
  • 50 ml φρέσκο γάλα πλήρες
  • 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
  • 150 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και το γάλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα, για να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το βούτυρο, που έχουμε λιώσει αλλά δεν είναι καυτό και ανακατεύουμε.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τις σταγόνες και το κακάο, που πριν έχουμε κοσκινίσει.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αφού βουτυρώσουμε και αλευρώσουμε την φόρμα για τα μαντλέν, με την βοήθεια 2 μικρών κουταλιών, γεμίζουμε μέχρι τα 2/3 .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 8 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

2 Responses to Μαντλέν Σοκολάτας

  1. Ελένη Σαμπανη 4 Μαΐου, 2023 at 6:15 πμ #

    Πάω να αγοράσω κακάο και σοκολάτα και μέχρι το απόγευμα θα είναι έτοιμα.
    Ευχαριστώ δεν την είχα αυτή την συνταγή και την ήθελα.
    Καλή συνέχεια.
    Ευχαριστώ

  2. ΑΝΝΑ 19 Μαΐου, 2023 at 10:24 πμ #

    Έφτιαξα την συγκεκριμένη συνταγή και βγήκαν εξαιρετικά . Εγιναν ανάρπαστα… Και μέσα σε λίγο χρόνο…
    Ευχαριστούμε πολύ για τις συνταγές που μας δίνεις.

    Καλή συνέχεια!

Αφήστε μια απάντηση