Μαστιχωτά Μπισκότα Σοκολάτας

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 
  • 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 4 ασπράδια από μεσαία αυγά
  • 60 γρ. κακάο ΙΟΝ
  • 330 γρ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, έως ότου γίνει ένα μείγμα.
Αμέσως μετά, κόβουμε την κουβερτούρα μας σε ακαθόριστα κομμάτια και την προσθέτουμε στο μείγμα μας.
Ανακατεύουμε καλά με την μαρίζ για να απλωθεί παντού η κουβερτούρα μας.
Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για μισή ώρα.
Αφού παγώσει το μείγμα, στρώνουμε αντικολλητικο χαρτί σε ένα ταψί και κάνουμε μπάλες από το μείγμα μας.
Τις ακουμπάμε στο αντικολλητικό χαρτί, προσέχοντας να έχουν μεγάλο κενό μεταξύ τους ,γιατί απλώνουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 170βαθμούς, για περίπου 10 λεπτά.
Τα μπισκότα αυτά είναι καλύτερα να καταναλωθούν την ίδια μέρα.
Αν θέλετε να τα καταναλώσετε τις επόμενες μέρες, μπορείτε πριν, να τα ζεσταίνετε 10 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Μαστιχωτά Μπισκότα Σοκολάτας

  1. Lia 9 Οκτωβρίου, 2022 at 6:34 πμ #

    Τέλεια!!!

Αφήστε μια απάντηση