Υλικά
- 125 γρ. κουβερτούρα γάλακτος IΟΝ
- 250 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
- 200 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 150 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 300 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε τις 2 κουβερτούρες, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε τις 2 κουβερτούρες, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ, σπάμε τα μπισκότα μας και αδειάζουμε μέσα και την γκανάζ μας.
Ανακατέβουμε καλά και αδειάζουμε σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ, που πριν έχουμε στρώσει μεμβράνη.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει .