Μπάρες Λευκής Σοκολάτας με Φυστικοβούτυρο

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

 

Υλικά

  • 250 γρ. IΟΝ patisserie λευκή κουβερτούρα
  • 80 γρ. φυστικοβούτυρο
  • 150 γρ. Μείγμα αποξηραμένων φρούτων και ξηρών καρπών

Εκτέλεση

Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την λευκή κουβερτούρα μαζί με το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας.

Έπειτα, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα ξηρών καρπών και φρούτων. Ανακατεύουμε καλά με την μαρίζ, ώστε να απλώσουν παντού οι καρποί.

Αμέσως μετά, τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί, σε ένα μεγάλο πιάτο ή σκεύος και απλώνουμε πάνω το μείγμα μας, σε ορθογώνιο σχήμα και σε πάχος όσο θέλουμε να είναι οι μπάρες μας.

Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Στη συνέχεια, αφού το μείγμα μας έχει παγώσει, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε τις μπάρες μας στο μέγεθος που επιθυμούμε.

Διατηρούμε τις μπάρες στο ψυγείο, σε καλά κλεισμένο σκεύος.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση