Μπάρες Σοκολάτας με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 130 γρ. φυστικοβούτυρο
  • 250 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 70 γρ. δημητριακά ρυζιού

Εκτέλεση 

Λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε ένα μπεν μαρί και σε ένα μπολ την προσθέτουμε μαζί με το φυστικοβούτυρο.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τα δημητριακά ρυζιού και ανακατεύουμε μια τελευταία φορά.
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα κέικ που πριν έχουμε στρώσει μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Μόλις παγώσει το μείγμα μας, το κόβουμε σε μπάρες, στο μέγεθος που επιθυμούμε.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση