Μπιφτέκια Γεμιστά με Τυρί

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 1200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 130 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 μεσαίο αυγό
  • 10 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πιπέρι
  • 70 γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • 250 ml νερό
  • 30 γρ. πελτέ ντομάτας
  • 2 γρ. ρίγανη
  • 30 γρ. μαϊντανό
  • 2 συσκευασίες Pasta Gratinar Arla
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι καβουρδιζουμε τον πελτέ στο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό.
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά μας μαζί και με το ελαιόλαδο και τον πελτέ (εκτός απο τα τυριά )και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια.
Κάνουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και στο κέντρο τους βάζουμε τυρί και τα κλείνουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 35 λεπτά αν τα θέλουμε καλοψημενα.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Μπιφτέκια Γεμιστά με Τυρί

  1. Γιώργος Τζιβανιδης 21 Μαρτίου, 2025 at 5:39 μμ #

    Τι είναι η pasta gratinar ;

Αφήστε μια απάντηση