Υλικά
- 500 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 300 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα μας μαζί με το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαριζ, μέχρι να γίνει μία γυαλιστερή γκανάζ.
Σε ένα μεγάλο μπολ, σπάμε τα μπισκότα μας σε μικρά κομμάτια.
Αδειάζουμε την γκαναζ μέσα στο μπολ με τα μπισκότα και ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού.
Αδειάζουμε την γκαναζ μέσα στο μπολ με τα μπισκότα και ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού.
Στρώνουμε μια μακρόστενη φορμα κεικ με μεμβράνη και αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Ερωτήσεις:
1)Στο video γραφει 500γρ βούτυρο, ενώ στη συνταγή στο site γράφει 250γρ. Τι ισχύει;
2)Γίνεται με την λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ PATISSERIE;
3)Γίνεται με κουβερτούρα άλλης εταιρίας;
Στο βίντεο γράφει 500 γρ. κουβερτούρα! Οχι βούτυρο!
Με λευκή κουβερτούρα δε γίνεται δυστυχώς! Ειναι εντελώς άλλη συνταγή!
Δε χρησιμοποιώ κουβερτούρα άλλης εταιρίας, οπότε δε μπορώ να σας εγγυηθώ το αποτέλεσμα τους!