Υλικά
- 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 10 χουρμάδες
- 100 ml καυτό νερό
Εκτέλεση
Αφαιρούμε από τους χουρμάδες το κουκούτσι και τους βάζουμε σε καυτό νερό για μερικά λεπτά.
Στη συνέχεια, κόβουμε την κουβερτούρα μας σε πολύ μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μούλτι, μαζί με τους χουρμάδες και 100 ml καυτό νερό.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Έπειτα, γεμίζουμε με το μείγμα μας μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και μοιράζουμε σε μικρά φορμάκια σιλικόνης ή εναλλακτικά σε μικρές φόρμες μάφιν.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα και αμέσως μετά ξεφορμάρουμε.
Τα διατηρούμε στη συντήρηση.
Φαίνονται υπέροχα και πολύ εύκολα να φτιαχτούν! Θα δοκιμάσω να τα φτιάξω.
Ευχαριστώ