Υλικά
- 375 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 400 γρ. καστανή ζάχαρη
- 100 γρ. κακάο ION
- 300 ml νερό
- 50 ml κονιάκ
- 100 γρ. ταχίνι
- 200 ml σπορέλαιο
- 1 κ.γ baking powder
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε ελαφρώς το νερό και αμέσως μετά το αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Έπειτα, προσθέτουμε μέσα την ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το κακάο, το κονιάκ, το ταχίνι και το σπορέλαιο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα και τελευταία προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένας ομοιογενής χυλός.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι 20×25 εκατοστών, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στη μεσαία σχάρα, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20 -25 λεπτά.
Τέλος, σερβίρουμε, αφού πρώτα κρυώσει.
Καλησπέρα σας!! Το έφτιαξα το brownie μόλις είδα το βίντεο σας και είναι πραγματικά υπέροχο!!! Υγρό και λαχταριστό που θες να το φας όλο!! Συγχαρητήρια για τις συνταγές σας chef!!
Τι να γράψεις τώρα γι αυτό το έπος! Πρέπει να το δοκιμάσετε άμεσα 🙄 Αγγελική έτσι δίνε ιδέες έβαλα δαμάσκηνα και λίγα κομμάτια κουβερτούρα και απογειώθηκε ❤️
αν δεν εχουμε ταχινι τι μπορουμε να κανουμε?
Καλησπερα!αν βαλουμε λευκη ζαχαρη,ποσο γραμμαρια θα βαλουμε;ευχαρηστω εκ των προτερων.
Αν θα φτιάξω την διπλάσια δόση, πόσο παραπάνω ψήσιμο θέλει;;
Αν θα φτιάξω διπλάσια δόση, πόση ώρα χρειάζεται παραπάνω ψήσιμο;;