Υλικά για την βάση
- 180 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 150 γρ. γιαούρτι πλήρες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 20 ml ελαιόλαδο
Υλικά για την γέμιση
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
- 2 μεσαία αυγά
- 200 γρ. μαλακό τυρί Άργους
- 30 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 3 ώριμες ντομάτες
- Ρίγανη
Εκτέλεση για την βάση
Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές ζυμαράκι.
Κάνουμε περιμετρικά ένα μικρό σκαλοπάτι με το ζυμάρι μας για να κρατήσει μέσα την γέμιση.
Σε μια κανάτα, βάζουμε όλα μας τα υλικά και με ένα ραβδομπλέντερ, ομογενοποιούμε το μείγμα μας.
Τέλος, κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες και απλώνουμε πάνω από το μείγμα τυριού.
Φαίνεται νοστιμότατη, θα τη φτιαξω σίγουρα. Αν δε βρούμε το συγκεκριμένο τυρί τι μπορούμε να βάλουμε στη θέση του