Υλικά
- 500 γρ. γλυκιά μυζήθρα (καραμανλίδικα του Φάνη)
- 300 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 100 γρ. μέλι
- Ξύσμα λεμονιού
- 1 βανιλίνη
Για το γαρνίρισμα
- Μέλι
- Φυστίκια Αιγίνης
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά για το γλύκισμα μας και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Σε ένα μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά για το γλύκισμα μας και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ και καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
Γαρνίρουμε με μέλι και τριμμένα φυστίκια Αίγινης.
Διατηρείται στην κατάψυξη.
Καλησπέρα σας,
Αρχικά ευχαριστώ για τις υπέροχες συνταγές. Θα ήθελα όταν μπόρεσε μια συνταγή για παγωτό vegan και χωρίς ζάχαρη. Δυστυχώς λόγω θέματος υγείας δεν μου επιτρέπεται ούτε η ζάχαρη ούτε η λακτόζη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σήμερα έφτιαξα την υγιεινή τούρτα! Αύριο έχω γενέθλια και ήθελα να σβήσω κεράκια σε τούρτα που μπορώ να φάω. Απλά αλλάζω τα υλικά και βάζω κουβερτουρα με Stevia. Έχω φτιάξει και τα soft cookies με βούτυρο καρύδας και Stevia. Και βγήκαν Τέλεια. Πεντανόστιμα!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις υπέροχες συνταγές.