Υλικά
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 400 γρ. NUCREMA ION
- Προαιρετικά 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, με ένα σύρμα, ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγί.
Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με μια μαρίζ το ζαχαρούχο με την πραλίνα, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε το μείγμα της πραλίνας μέσα στην ελαφριά σαντιγί και ανακατεύουμε με το σύρμα για ένα ακόμα λεπτό.
Έπειτα, αδειάζουμε σε φορμάκια σιλικόνης της αρεσκείας μας και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Προαιρετικά, λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί και αφού παγώσουν τα παγωτίνια μας τα βουτάμε με γρήγορες κινήσεις μέσα.
Αφού τα καλύψουμε με κουβερτούρα, τα ακουμπάμε σε ένα πιάτο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα ξανά τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σας παρακολουθώ
Και σας θαυμάζω σας,, ,ευχαριστω
Είσαι ο καλύτερος !!!!!! Έχεις το χάρισμα να γίνεσαι κατανοητός σ’ευχαριστώ!!!!
Συγχαρητήρια!! Τα υλικά που χρησιμοποιείται είναι εύκολα Σας ευχαριστούμε!!
Παρακαλώ με την κουβερτούρα που είναι ζεστή δεν λιώνουν τα παγωτίνια όταν τα βουτήξουμε;; Ευχαριστώ