Παγωτίνια με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 400 γρ.  NUCREMA ION
  • Προαιρετικά 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα

Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, με ένα σύρμα, ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγί.

Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με μια μαρίζ το ζαχαρούχο με την πραλίνα, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε το μείγμα της πραλίνας μέσα στην ελαφριά σαντιγί και ανακατεύουμε με το σύρμα για ένα ακόμα λεπτό.

Έπειτα, αδειάζουμε σε φορμάκια σιλικόνης της αρεσκείας μας και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.

Προαιρετικά, λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε μπεν μαρί και αφού παγώσουν τα παγωτίνια μας τα βουτάμε με γρήγορες κινήσεις μέσα.
Αφού τα καλύψουμε με κουβερτούρα, τα ακουμπάμε σε ένα πιάτο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα ξανά τοποθετούμε στην κατάψυξη.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4 Responses to Παγωτίνια με 3 Υλικά

  1. Lela yannoutsou 29 Ιουνίου, 2022 at 9:52 μμ #

    Σας παρακολουθώ
    Και σας θαυμάζω σας,, ,ευχαριστω

  2. Λέλα 2 Ιουλίου, 2022 at 10:45 πμ #

    Είσαι ο καλύτερος !!!!!! Έχεις το χάρισμα να γίνεσαι κατανοητός σ’ευχαριστώ!!!!

  3. Μαρία 5 Ιουλίου, 2022 at 9:34 μμ #

    Συγχαρητήρια!! Τα υλικά που χρησιμοποιείται είναι εύκολα Σας ευχαριστούμε!!

  4. Πέγκυ 15 Ιουλίου, 2023 at 7:24 μμ #

    Παρακαλώ με την κουβερτούρα που είναι ζεστή δεν λιώνουν τα παγωτίνια όταν τα βουτήξουμε;; Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση