Υλικά
- 400 ml κρέμα γάλακτος 35% Arla
- 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
- 10 γρ. στιγμιαίο καφέ
- 30 ml νερό
Εκτέλεση
Στο μίξερ, με το σύρμα, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια ελαφριά σαντιγί.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα που είναι από το ψυγείο.
Τέλος, ρίχνουμε τον καφέ στο νερό μας, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον καφέ στο μείγμα με την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο.
Ανακατεύουμε μια τελευταία φορά.
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα κέικ και καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες.
Πολύ καλό