Υλικά
- 500 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 1 ζαχαρούχο γάλα (395-400ml)
- 2 espresso caffe Vergnano
Εκτέλεση
Έχουμε παγώσει το ζαχαρούχο στην συντήρηση του ψυγείου μας .
Στο μίξερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το παγωμένο ζαχαρούχο μέχρι να γίνει σαν γιαούρτι.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα εσπρεσάκια μας και ανακατεύουμε για ακόμα ένα λεπτό.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε μακρόστενη φόρμα κέικ και καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4-5 ώρες.
Μα πόσο πιο τέλειο. Μπορεί να γίνει 😊😍🌹🍀🍀🍀🍀
Πολύ εύκολο και πάρα πολύ ωραίο! Ξετρελάθηκαν τα αγόρια μου . Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έχω όμως και μια απορία. Την ποσότητα καφέ πώς την υπολογίζουμε;
Εξαιρετικό και πανεύκολο παγωτό !!!
Ευχαριστούμε για την συνταγή!!!