Παγωτό Μόκα με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 500 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 1 ζαχαρούχο γάλα (395-400ml)
  • 2 espresso caffe Vergnano
Εκτέλεση
Έχουμε παγώσει το ζαχαρούχο στην συντήρηση του ψυγείου μας .
Στο μίξερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το παγωμένο ζαχαρούχο μέχρι να γίνει σαν γιαούρτι.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα εσπρεσάκια μας και ανακατεύουμε για ακόμα ένα λεπτό.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε μακρόστενη φόρμα κέικ και καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4-5 ώρες.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

3 Responses to Παγωτό Μόκα με 3 Υλικά

  1. Λιεττα Τσολα 3 Ιουλίου, 2024 at 3:51 μμ #

    Μα πόσο πιο τέλειο. Μπορεί να γίνει 😊😍🌹🍀🍀🍀🍀

  2. ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ 20 Ιουλίου, 2024 at 5:35 πμ #

    Πολύ εύκολο και πάρα πολύ ωραίο! Ξετρελάθηκαν τα αγόρια μου . Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έχω όμως και μια απορία. Την ποσότητα καφέ πώς την υπολογίζουμε;

  3. Evi Prodrmidou 15 Αυγούστου, 2024 at 8:05 μμ #

    Εξαιρετικό και πανεύκολο παγωτό !!!
    Ευχαριστούμε για την συνταγή!!!

Αφήστε μια απάντηση