Υλικά
- 400 ml φρέσκο γάλα πλήρες
- 400 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 180 γρ. ζάχαρη
- 3 espresso Caffè Vergnano
- 20 γρ. φύλλα ζελατίνης
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φύλλα ζελατινης σε παγωμένο νερό για να μαλακώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι το σημείο πριν πάρει βράση.
Κλείνουμε την εστία και προσθέτουμε στο κατσαρολάκι τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τέλος τα espresso μας.
Μοιράζουμε το μείγμα μας σε μικρές φόρμες ή μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.