Πανακότα Μόκα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 500 ml γάλα πλήρες
  • 100 γρ. ζαχαρη καστανή
  • 10 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 3 δόσεις Εspresso COSTA COFFEE

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε παγωμένο νερό και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες να μουλιάσουν.

Έπειτα, σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το γάλα με την καστανή ζάχαρη και ζεσταίνουμε σε
δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν μια βράση.

Αμέσως μετά, κατεβάζουμε το κατσαρολάκι μας από την φωτιά και προσθέτουμε τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει τελείως, ανακατεύοντας με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθούν καλά.

Στην συνέχεια, ετοιμάζουμε 3 δόσεις espresso και τις προσθέτουμε στο μείγμα μας, ανακατεύοντας με το σύρμα.

Τέλος, μοιράζουμε σε μπολάκια τις επιλογής μας και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Πανακότα Μόκα

  1. Nektarios Papasimeon 20 Ιουνίου, 2021 at 8:54 πμ #

    Καλημέρα Σεφ, μόλις τα έφτιαξα, αλλά επειδή δεν έχω μηχανή εσπρέσο, εχω το κλασσικό σουρωτήρι, πρόσθεσα περίπου 100ml για τις 3 δόσεις που αναγράφεις. Ελπίζω να μην έχω θέμα, τώρα περιμένω να κρυώσουν και θα επανέλθω. Πολλά Πολλά συγχαρητήρια και συνέχισε να μας δίνεις απλόχερα τόσο καταπληκτικές συνταγές, να είσαι καλά

Αφήστε μια απάντηση