Πατατόπιτα με Φέτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 1 ½  κιλό πατάτες
  • 2 μεσαία αυγά
  • 80 ml γάλα
  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250 γρ. φέτα
  • 150 γρ. τριμμένο σκληρό τυρί
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Προαιρετικά μυρωδικά (ρίγανη, δυόσμο, ξερό κρεμμύδι κ.α.)

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για 20 λεπτά με μισή ώρα (δεν θέλουμε να λιώσουν).
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μεγάλο μπολ, αφού έχουν κρυώσει ελαφρώς.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, ανακατεύοντας καλά με τα χέρια μας.
Αδειάζουμε σε ένα ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 25-30 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση