Πατατοσαλάτα με Ελληνικό Παστράμι

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 

  • 1 κιλό πατάτες baby βρασμένες
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ ξύδι
  • 2 κ.σ μουστάρδα
  • 300 γρ. παστράμι γαλοπούλας (Καραμανλίδικα του Φάνη)
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 1/2 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ κάπαρη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το ξύδι και την μουστάρδα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η σος μας.

Τέλος, σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε όλα μας τα υλικά (το παστράμι το έχουμε κόψει σε κύβους του ενός εκατοστού) και τα ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση