Υλικά
- 1 κιλό πατάτες baby βρασμένες
- 80 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.σ ξύδι
- 2 κ.σ μουστάρδα
- 300 γρ. παστράμι γαλοπούλας (Καραμανλίδικα του Φάνη)
- 1 καρότο τριμμένο
- 1/2 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ κάπαρη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το ξύδι και την μουστάρδα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η σος μας.
Τέλος, σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε όλα μας τα υλικά (το παστράμι το έχουμε κόψει σε κύβους του ενός εκατοστού) και τα ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.