Υλικά
- 350 γρ. Αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
- 180 ml νερό
- 50 γρ. Βούτυρο αγελάδος lurpak
- Αλάτι
- Κοκκινιστό μοσχαράκι με την σάλτσα του (που μας έχει περισσέψει)
- 200 γρ. Μοτσαρέλα arla
- Πιπεριές
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, βάζουμε το αλεύρι, το νερό, το βούτυρο και το αλάτι.
Ανακατεύουμε με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να γίνει ένα ζυμαράκι.
Παίρνουμε το ζυμαράκι μας και το ανοίγουμε σε έναν πάγκο, στρώνοντας προαιρετικά λίγο σιμιγδάλι.
Βάζουμε το ζυμάρι μας σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και το ανοίγουμε και λίγο ακόμη μέσα στο ταψί.
Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, το μοσχαράκι, το τυρί και τις πιπεριές .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20 λεπτά.