Υλικά
- 250 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
- 100 γρ. ποπ κορν
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρι, λιώνουμε τα 200 γρ. από την κουβερτούρα μας.
Οταν είναι έτοιμη, κλείνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα 50 γρ. που πριν τα έχουμε κόψει σε πάρα πολύ μικρά κομματάκια.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί η κουβερτούρα μας.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα ποπ κορν και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά μέχρι να έχουν σοκολάτα όλα μας τα ποπ κορν.
Αδειάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί όπου πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε ομοιόμορφα.
Περιμένουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια κατά βούληση.