Rochers Coco

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

 

Υλικά

  • 100 ml γάλα πλήρες φρέσκο
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • 275 γρ. ινδοκάρυδο
  • 4 μεσαία αυγά
  • 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 βανίλια

 

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε το γάλα με την ζάχαρη και την βανίλια μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Στη συνέχεια, το αδειάζουμε σε ένα μπολ που έχουμε τοποθετήσει και το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.

Αφήνουμε να κρυώσει καλά για μια 1 ώρα.

Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα αυγά και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.

Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες.

Αφού περάσουν οι 3 ώρες, βάζουμε το μείγμα μας σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και κάνουμε μικρά μπαλάκια σε ένα ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

Τέλος, ψήνουμε στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 13 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση