Soft Cookies με Αμύγδαλο και Λευκή Σοκολάτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 220 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
  • 180 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 10 γρ. ανθό αλατιού
  • 2 μεσαία αυγά
  • 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 5 γρ. baking powder
  • 100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
  • 125 γρ. κουβερτούρα λευκή

Εκτέλεση 
Στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, χτυπάμε το βούτυρο με τις 2 ζάχαρες και τον ανθό αλατιού.

Αφού γίνουν σαν κρέμα, προσθέτουμε σε 2 δόσεις τα αυγά, που πριν έχουμε ανακατέψει.
Τέλος, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ζυμαράκι.
Καλύπτουμε το ζυμάρι μας με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Όταν παγώσει το ζυμάρι μας, κάνουμε μπάλες τον 70 γρ. περίπου και αφού πιέσουμε ελαφρώς, τοποθετούμε σε ταψί που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για 15 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση