Σοκολατάκια με Χουρμάδες

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 250 γρ. κλασική κουβερτούρα
  • 1 κ.γ ή 1/2 κ.σ λάδι καρύδας Pure Natural
  • Χουρμάδες Pure Natural
  • Φυστικοβούτυρο Pure Natural

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μας και προσθέτουμε το λάδι καρύδας ανακατεύοντας με μια μαρίζ.

Χαράζουμε τους χουρμάδες στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι και το κοτσανάκι.

Γεμίζουμε το κέντρο τους με μια μικρή ποσότητα φυστικοβούτυρο (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σακούλα ζαχαροπλαστικής ή ένα μικρό κουτάλι).

Αμέσως μετά, βουτάμε έναν-έναν τους χουρμάδες μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα και με τη βοήθεια 2 πιρουνιών τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε ένα πιάτο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

Γαρνίρουμε όσο είναι λιωμένη η κουβερτούρα μας με τρίμμα ξηρών καρπών.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση