Υλικά
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 150 γρ. ζάχαρη ή ζάχαρη άχνη
- 3 μεσαία αυγά
- 80 ml γάλα πλήρες
- 250 γρ. κλασική κουβερτούρα ION PATISSERIE
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα με το γάλα, ανακατεύοντας με μια μαρίζ μέχρι να γίνει μία γυαλιστερή γκαναζ.
Αμέσως μετά, την κατεβάζουμε από την φωτιά.
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το τυρί κρέμα με την ζάχαρη και ανακατεύουμε για ένα λεπτό με ένα μίξερ χειρός.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά.
Τέλος προσθέτουμε και την γκανάζ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αδειάζουμε σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικο χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 50 λεπτά.
Εξαιρετικό!!!!!
Ωραίο θα το κάνω