Σοκολατένιο Γλυκό σε 1 λεπτό (kladdkaka)

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 265 γρ. ζάχαρη
  • 2 μεσαία αυγά
  • 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 30 γρ. κακάο ΙΟΝ
  • 120 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • Ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο σε πολύ χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ, αδειάζουμε το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά και την ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός για ένα λεπτό.
Αμέσως μετά, κοσκινίζουμε και προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικο χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 17-20 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση