Υλικά
- 6 ροδάκινα Vermina
- 40 γρ. μέλι
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα ροδάκινα και τα κόβουμε φέτες.
Αμέσως μετά, τα τοποθετούμε σε σακούλες και τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Αφού παγώσουν τα ροδάκινα, τα αδειάζουμε σε ένα μούλτι και προσθέτουμε το μέλι.
Αφού παγώσουν τα ροδάκινα, τα αδειάζουμε σε ένα μούλτι και προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
Σερβίρουμε αμέσως.
ΔΗΜΗΤΡΗ , ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΛΟΥΘΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΕΛΕΙΑ !!!
Δημήτρη όταν μπορέσεις να μας φτιάξεις το κλασσικό
Παγωτο βανίλια χωρίς ζαχαρούχο γάλα.
Με πλήρες γάλα δηλαδή και ζάχαρη.