Υλικά
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 125 γρ. βούτυρο αγελάδος lurpak
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ κανέλα
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα, το βούτυρο με την άχνη και την κανέλα.
Αφού αφρατεψει το βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζυμαράκι.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε το ζυμαράκι μας ανάμεσα σε 2 αντικολλητικά χαρτιά και με ένα πλάστη ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών.
Με ένα κουπάτ, κάνουμε μπισκότα στο σχήμα που επιθυμούμε και τα ακουμπάμε προσεκτικά σε ταψί με αντικολλητικο χαρτί.
Προαιρετικά, πασπαλίζουμε τα μπισκότα μας με κρυσταλλική ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.