Υλικά
- 350 γρ. φυστικοβούτυρο
- 150 γρ. μέλι
- 125 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 100 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το φυστικοβούτυρο με το μέλι και ανακατεύουμε καλά με μια
μαρίζ.
Έπειτα, προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα μας να
γίνει ένα ζυμαράκι.
Σε αυτό το σημείο, προσθέτουμε αν θέλουμε την κουβερτούρα που πριν
έχουμε κόψει σε πολύ μικρά κομματάκια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τα χέρια μας
μέχρι να ανακατευτεί η σοκολάτα με το ζυμάρι μας.
Στην συνέχεια, το τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφού το κλείσουμε καλά το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Όταν το ζυμάρι παγώσει ελαφρώς, φτιάχνουμε μπαλάκια στο μεγέθους που επιθυμούμε, τα
βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο, σε ένα σκεύος που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και
τα τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα.
Αφού παγώσουν τα τρουφάκια μας, τα αποθηκεύουμε σε μπολ και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Θα τα κάνω σίγουρα. Απλά κ ωραία υλικα
Φυστικοβούτυρο απαλό η τραγανό έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή σας;
Απλά θεικά! Σε στιγμές λιγούρας είναι λυτρωτικά❤️
Πολύ ωραία ιδέα! Θα τα φτιάξω σίγουρα! Αντί για φυστικοβουτυρο μπορούμε να βάλουμε ταχίνι?
Και βέβαια!
Φανταστικά!!!Ό,τι χρειάζεται για τα μικρά μας παιδιά και εμάς που προσέχουμε!
Συγχαρητήρια πολύ δυνατά τα τρουφάκια σας και πολύ νόστιμα. Είναι μπόμπες πρωτεΐνη και θα θέλαμε κι άλλες τέτοιες προτάσεις.
Ευχαριστούμε.