Τυρόπιτα με τα χέρια (χωρίς φύλλο)

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 
  • 200 γρ. τυρί κρέμα ARLA
  • 150 γρ. mozzarella ARLA
  • 400 γρ. φέτα
  • 200 γρ. γιαούρτι πλήρες
  • 2 μεσαία αυγά
  • 150 ml ελαιόλαδο
  • 110 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 200 γρ. καλαμποκάλευρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
Εκτέλεση 
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια, ώσπου να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το καλαμποκάλευρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο μείγμα.
Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα, που έχουμε κόψει σε χοντρά κομμάτια, και τη mozzarella.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί, και απλώνουμε ομοιόμορφα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 45-50 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση