Υλικά
- 500 ml φρέσκο γάλα
- 80 γρ. ζάχαρη
- 45 γρ. κορν φλάουρ
- 2 μεσαία αυγά
- 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το γάλα με την ζάχαρη.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με ένα σύρμα τα αυγά με το κορν φλάουρ πάρα πολύ καλά για να μην μείνουν σβόλοι.
Αφού ζεσταθεί το γάλα μας, προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα των αυγών, το μισό γάλα, ανακατεύοντας έντονα με το σύρμα.
Αμέσως μετά, επιστρέφουμε όλο το μείγμα στο κατσαρολάκι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα σε μεσαία φωτιά με το σύρμα, μέχρι να σφίξει η κρέμα μας.
Μόλις είναι έτοιμη η κρέμα, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την κουβερτούρα μας, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να λιώσει και να γίνει μία ομοιογενής σοκολατένια κρέμα.
Μοιράζουμε σε φορμάκια της αρεσκείας μας.
Την κάνω συνέχεια, καταπληκτική και πανεύκολη! Άλλο ένα μπράβο μέσα στα τόσα.